Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale

Definitie Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale

Exprima activul net contabil aferent unei actiuni.Valoarea matematica contabila = Activul net contabil / Numarul de actiuni ce compun capitalul.Valoarea matematica contabila este numita si valoare bilantiera. ea nu reflecta o estimare exacta a valorii societatii deoarece activele nu sunt contabilizate la nivelul valorii lor actuale, ci la nivelul costurilor istorice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale. Definitiile termenilor despre Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare matematica contabila a actiunii sau partii sociale.