Valoare neamortizata

Definitie Valoare neamortizata

Diferenta dintre valoarea de intrare a mijloacelor fixe si valoarea amortizarii, recuperata prin includerea in cheltuielile de exploatare, din care se deduc sumele rezultate in urma valorificarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare neamortizata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare neamortizata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare neamortizata. Definitiile termenilor despre Valoare neamortizata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare neamortizata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare neamortizata.