Valoare nominala obligatiune

Definitie valoare nominala obligatiune

valoarea de inregistrare a unei obligatiuni daca inmultim valoarea nominala a unei obligatiuni cu numarul de obligatiuni obtinem valoarea totala a imprumutului obligatar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare nominala obligatiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul valoare nominala obligatiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la valoare nominala obligatiune. Definitiile termenilor despre valoare nominala obligatiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la valoare nominala obligatiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la valoare nominala obligatiune.