Valoare reziduala

Definitie Valoare reziduala

Valoare recuperata din mijloace fixe scoase din functie la expirarea duratei lor normale de functionare.Valoarea reziduala este suma pe care intreprinderea asteapta sa o obtina prin revanzarea bunului la sfarsitul perioadei sale de utilizare, suma diminuata cu valoarea cheltuielilor de cesiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valoare reziduala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valoare reziduala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valoare reziduala. Definitiile termenilor despre Valoare reziduala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valoare reziduala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valoare reziduala.