Valori mobiliare

Definitie Valori mobiliare

Titluri de valoare negociabile reprezentand diferite creante (sau titluri de credit), precum si drepturi de proprietate (participatii).Se disting valori mobiliare la purtator care sunt anonime, si valori mobiliare nominative, identitatea proprietarului fiind cunoscuta de emitent. In prezent valorile mobiliare sunt dematerializate si depuse in cont la institutiile financiar-bancare. Valorile mobiliare sunt transmisibile cu usurinta si pot fi negociate pe piete special organizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Valori mobiliare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Valori mobiliare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Valori mobiliare. Definitiile termenilor despre Valori mobiliare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Valori mobiliare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Valori mobiliare.