VALS

Definitie VALS

Abreviere pentru Valori si Stil de viata. Categoriile de persoane realizate in functie de stilul de viata includ grupuri precum: stabilii, orientatii pe suuces, emulii, eu-insumi, experimentalistii, constientii social, supravietuitorii, sustinatorii si integratorii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru VALS? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul VALS.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la VALS. Definitiile termenilor despre VALS cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la VALS, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la VALS.