Value-Added Wholesaling

Definitie Value-Added Wholesaling

Procurarea unei cantitati mai mari de activitati de furnizare si scaderea costurilor pentru vanzatorii cu amanuntul pentru a imbunatati productivitatea si profitabilitatea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Value-Added Wholesaling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Value-Added Wholesaling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Value-Added Wholesaling. Definitiile termenilor despre Value-Added Wholesaling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Value-Added Wholesaling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Value-Added Wholesaling.