Value Analysis

Definitie Value Analysis

Realizaea unei scari a valorilor de catre organizatiile care cumpara pentru produse asemanatoare care difera foarte putin unele de altele pentru a le putea selecta pe cele mai potrivite neceistatilor lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Value Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Value Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Value Analysis. Definitiile termenilor despre Value Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Value Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Value Analysis.