Value and Life Style System (VALS)

Definitie Value and Life Style System (VALS)

Un sistem realizat de Institutul de Cercetare Stanford pentru a clasifica adultii americani in noua grupuri distincte pe baza valorilor pe care le au si al stilului lor de viata. Vezi VALS.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Value and Life Style System (VALS)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Value and Life Style System (VALS).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Value and Life Style System (VALS). Definitiile termenilor despre Value and Life Style System (VALS) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Value and Life Style System (VALS), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Value and Life Style System (VALS).