Value Retailing

Definitie Value Retailing

Pozitionarea unui punct de vanzare cu amanuntul ca unul in care consumatorii primesc cele mai mari beneficii la pretul de vanzare stabilit (sau preturi mai mici) in comparatie cu magazinele concurente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Value Retailing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Value Retailing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Value Retailing. Definitiile termenilor despre Value Retailing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Value Retailing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Value Retailing.