Poze Valvis holding

 • Christian Bogaru

  Poza: Cabinetele Ador & Associés si bwsp Hammond Bogaru & Asociaţii apără interesele familiei Bertschmann împotriva lui Jean Valvis.

 • RealTime anunta lansarea Reveria Pallady43, ansamblu rezidential dezvoltat de Hoshen Holdings

  Poza: RealTime anunta lansarea Reveria Pallady43, ansamblu rezidential dezvoltat de Hoshen Holdings

 • Rafal Juszczak

  Poza: Marti, 09 septembrie 2014, Getin Holding S.A. a semnat contractul de achizitie a VB Leasing Romania IFN S.A. si VB Leasing Polska S.A.

 • echiosc

  Poza: Revistele Adevarul Holding, pe iPad prin intermediul aplicatiei eChiosc

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul valvis holding.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la valvis holding. Pozele pe tema valvis holding cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul valvis holding, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la valvis holding, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la valvis holding.