Vampiring

Definitie Vampiring

Termen colocvial folosit ca referire la o situatie in care o celebritate (din media, lumea sportului etc) este atat de dominanta intr-o reclama sau intr-o campanie publicitara incat mesajul tinde sa-si piarda din putere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vampiring? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vampiring.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vampiring. Definitiile termenilor despre Vampiring cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vampiring, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vampiring.