Vanzare agresiva

Definitie Vanzare agresiva

Metoda de vanzare constand in folosirea unor tehnici de negociere agresive - propunerea cumpararii unui produs nesolicitat sau incarcarea clientului cu cantitati suplimentare de marfa, peste nevoile reale. O.G. 99/august 2000, art.60: Prin vanzare fortata se intelege:a) expedierea unui produs catre o persoana, fara o cerere prealabila din partea acesteia, solicitandu-i cumpararea acelui produs sau returnarea lui catre expeditor, chiar si fara taxe, in cazul refuzului de cumparareb) prestarea unui serviciu catre o persoana, fara o cerere prealabila din partea acesteia, solicitandu-i acceptarea acelui serviciu prin achitarea contravalorii.Art. 61: Orice vanzare fortata este interzisa. Expedierea unui produs sau prestarea unui serviciu catre o persoana se face numai in baza unei cereri prealabile.Art. 62: Nu sunt considerate vanzari fortate ofertele efectuate in scopuri filantropice. In cazul acestor oferte, pe documentele insotitoare va fi inscriptionata, in mod clar si vizibil, urmatoarea mentiune: destinatarul nu are nici o obligatie de a plati sau de a returna produsul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare agresiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare agresiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare agresiva. Definitiile termenilor despre Vanzare agresiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare agresiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare agresiva.