Vanzare conditionata

Definitie Vanzare conditionata

Practica comerciala (interzisa prin lege), constand in conditionarea vanzarii catre consumator a unui produs de cumpararea unei cantitati impuse sau de cumpararea concomitenta a unui alt produs sau serviciu (O.G. 99/2000).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare conditionata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare conditionata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare conditionata. Definitiile termenilor despre Vanzare conditionata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare conditionata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare conditionata.