Vanzare cu gramada

Definitie Vanzare cu gramada

Vanzare ce are ca obiect o cantitate de bunuri generice privite global, care se vand pentru un pret stabilit, de asemenea, global, pentru intreaga cantitate.Fiind vorba de bunuri apartinand unui gen limitat (de pilda, graul din hambarul cutare), dreptul de proprietate si riscurile trec la cumparator din chiar momentul incheierii contractului, obiectul acestuia fiind deja indivualizat (prin apartenenta sa la gramada asupra careia s-a convenit), nefiind deci necesara individualizarea ulterioara a bunurilor generice prin numarare, masurare sau cantarire. Vezi art.1299 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare cu gramada? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare cu gramada.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare cu gramada. Definitiile termenilor despre Vanzare cu gramada cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare cu gramada, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare cu gramada.