Vanzare cu pact de rascumparare

Definitie Vanzare cu pact de rascumparare

Reglementata ca o vanzare rezolubila intr-un anumit termen, prin art.1371-1387 Cod Civil. In prezent nu mai este posibila, pentru ca aceste texte de lege au fost abrogate inca prin art.4 al Legii contra cametei din 1931, care declara nule asemenea contracte. Ramane insa posibila si valabila eventuala retrocesiune, printr-un contract distinct si ulterior, care nu face parte integranta, in intentia partilor, din contractul initial. Tot astfel, ramane posibila si valabila o vanzare sub o conditie rezolutorie oarecare (dar nu una pur potestativa).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare cu pact de rascumparare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare cu pact de rascumparare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare cu pact de rascumparare. Definitiile termenilor despre Vanzare cu pact de rascumparare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare cu pact de rascumparare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare cu pact de rascumparare.