Vanzare cu prima

Definitie Vanzare cu prima

Practica comerciala prin care, cu ocazia unei vanzari de produse/servicii sau a unei oferte de vanzare de produse/servicii se ofera consumatorului, cu titlu gratuit, prime sub forma unor produse/servicii (O.G. 99/2000). V. prima.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare cu prima? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare cu prima.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare cu prima. Definitiile termenilor despre Vanzare cu prima cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare cu prima, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare cu prima.