Vanzare dupa greutate, numar sau masura

Definitie Vanzare dupa greutate, numar sau masura

Vanzare ce are ca obiect o cantitate de bunuri generice, neindividualizate inca (spre exemplu, se vinde vin dintr-o pivnita, la pretul de 20.000 lei litrul). Particularitatile acestei varietati de vanzare se refera la momentul transferului proprietatii si a riscurilor, care se realizeaza abia cu ocazia cantaririi, numararii sau masurarii bunurilor in vederea predarii lor aceasta individualizare a bunurilor vandute se va face la data si la locul anume stabilite de parti incontract, ori la data si locul convenite pentru predarea bunurilor. In principiu, ambele parti trebuie sa asiste la operatiile de individualizare a bunurilor. Vezi art.1300 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare dupa greutate, numar sau masura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare dupa greutate, numar sau masura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare dupa greutate, numar sau masura. Definitiile termenilor despre Vanzare dupa greutate, numar sau masura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare dupa greutate, numar sau masura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare dupa greutate, numar sau masura.