Vanzare flash

Definitie Vanzare flash

In marile magazine, tehnica de vanzare constand intr-o reducere substantiala a pretului de vanzare a unui/mai multor articole sau chiar a tuturor referintelor unui raion, o durata scurta de timp (de la cateva minute, pana la o ora). Exemplu: reducere de 50%, pret unic, pret-soc. Clientela este limitata la persoanele care frecventeaza magazinul in momentul derularii ofertei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare flash? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare flash.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare flash. Definitiile termenilor despre Vanzare flash cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare flash, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare flash.