Vanzare in pierdere

Definitie Vanzare in pierdere

Practica comerciala constand in vanzarea la un pret inferior (sau egal) costului de productie ori pretului de achizitionare facturat - formula interzisa prin lege, intrucat genereaza concurenta neloiala fata de ceilalti comercianti. Exceptii: - cazul produselor foarte perisabile, care se altereaza rapid - la finele sezonului (la produse sezoniere) - la lichidarea stocului - bunuri demodate sau depasite tehnic, greu vandabile - la vanzarea produselor destinate satisfacerii unor nevoi ocazionale de consum (dupa incheierea evenimentului, intrucat acestea nu mai pot fi vandute in conditii comerciale normale) - la incetarea activitatii (vanzari de lichidare) s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare in pierdere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare in pierdere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare in pierdere. Definitiile termenilor despre Vanzare in pierdere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare in pierdere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare in pierdere.