Vanzare in rate

Definitie Vanzare in rate

Vanzare la care plata se efectueaza pe durata mai multor luni. Ratele lunare includ, pe langa contravaloarea marfii achizitionate de cumparator si dobanda calculata de vanzator, in functie de rata dobanzii bancare (a bancii finantatoare) - stabilita in functie de rata inflatiei. In perioadele inflationiste, aceasta forma de vanzare - atractiva, in genere, pentru parti - devine riscanta si isi pierde din atractivitate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare in rate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare in rate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare in rate. Definitiile termenilor despre Vanzare in rate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare in rate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare in rate.