Vanzare in sistem piramidal

Definitie Vanzare in sistem piramidal

Vanzare etajata constand in propunerea de vanzare a unui produs/serviciu, utilizand un sistem gen piramida. O.G. 99/2000, art. 43: Sunt considerate practici comerciale interzise:a) vanzarea piramidala, vanzarea practicata prin procedeul denumit « bulgare de zapada » sau orice alte procedee similare care constau in special in a oferi produse/servicii consumatorilor facandu-i sa spere ca le vor obtine fie cu titlu gratuit, fie la un pret redus fata de valoarea lor reala si conditionand vanzarile de plasarea contra plata de bonuri, tichete, cupoane ori a altor titluri similare catre terti sau de colectarea de adeziuni sau subscrierib) faptul de a propune unei persoane sa colecteze adeziuni sau sa se inscrie pe o lista facand-o sa spere castiguri financiare rezultate din progresia geometrica a numarului de persoane recrutate sau inscrise. (in Franta este autorizat procedeul offre-ami).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare in sistem piramidal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare in sistem piramidal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare in sistem piramidal. Definitiile termenilor despre Vanzare in sistem piramidal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare in sistem piramidal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare in sistem piramidal.