Vanzare la bucata

Definitie Vanzare la bucata

Procedeu de comercializare a presei in locuri special destinate (chioscuri, case de vanzare a presei), prin comertul nespecializat (supermarket-uri, cafenele), ambulant sau prin automate de vanzare. Acest procedeu ofera cumparatorului o libertate mare de alegere, dar antreneaza retururi ridicate pentru editor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare la bucata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare la bucata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare la bucata. Definitiile termenilor despre Vanzare la bucata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare la bucata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare la bucata.