Vanzare la domiciliu

Definitie Vanzare la domiciliu

Metoda de vanzare/prospectare, constand intr-o vizita comerciala efectuata de un agent de vanzari la domiciliul clientilor potentiali, intr-o zona geografica determinata (clientela poate fi sau nu prestabilita).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare la domiciliu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare la domiciliu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare la domiciliu. Definitiile termenilor despre Vanzare la domiciliu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare la domiciliu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare la domiciliu.