Vanzare pe gustate

Definitie Vanzare pe gustate

Vanzare in care contractul este considerat incheiat numai dupa ce cumparatorul a gustat produsul si a declarat ca-I convine. Cumparatorul poate refuza sa cumpere pe simplul motiv ca marfa oferita nu-I place, chiar daca obiectiv ea corespunde tocmai de aceea, vanzarea nu se considera perfectata decat dupa ce cumparatorul, gustand marfa (vinul, ciresele etc.) a declarat ca-I convine. Declaratia cumparatorului de a fi satisfacut de gustul bunului marcheaza doar momentul incheierii contractului, dar nu si momentul trecerii proprietatii - si a riscurilor - pe seama cumparatorului, acest efect translativ operand abia in momentul (care poate sa nu coincida cu incheierea contractului) cand bunul de gen cumparat a fost individualizat (prim masurare, cantarire etc.). Vezi art.1301 Cod Civil. Vezi si Vanzare pe incercate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare pe gustate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare pe gustate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare pe gustate. Definitiile termenilor despre Vanzare pe gustate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare pe gustate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare pe gustate.