Vanzare pe incercate

Definitie Vanzare pe incercate

Vanzare cu prezumarea incheierii contractului sub o conditie suspensiva. Lucrul cumparat poate fi refuzat numai daca, in mod obiectiv, el nu corespunde - cu ocazia incercarii - destinatiei normale sau celei avute in vedere de partile contractante. Desi contractul este incheiat din chiar momentul stabilirii acordului de vointe, pana la verificare si la constatarea calitatii corespunzatoare a bunului) riscurile pieirii fortuite a lucrului raman in sarcina vanzatorului. Vezi art. 1302 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare pe incercate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare pe incercate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare pe incercate. Definitiile termenilor despre Vanzare pe incercate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare pe incercate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare pe incercate.