Vanzare pe mostra

Definitie Vanzare pe mostra

Varietate a vanzarii pe incercate ce presupune examinarea si acceptarea de catre cumparator - cu ocazia incheierii contractului - a unei mostre a produsului (esantion), urmand ca toate produsele ce urmeaza a fi livrate ulterior (de obicei la mai multe termene succesive) sa corespunda acestei mostre daca un bun livrat nu corespunde mostrei, cumparatorul poate pretinde inlocuirea lui cu altul, corespunzator, sau poate cere rezolutia contractului, cu daune-interese, potrivit dreptului comun.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare pe mostra? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare pe mostra.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare pe mostra. Definitiile termenilor despre Vanzare pe mostra cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare pe mostra, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare pe mostra.