Vanzare prin telefon

Definitie Vanzare prin telefon

Ansamblu de tehnici comerciale, care utilizeaza drept suport de comunicatie telefonul (pentru prospectare, studierea pietei, transmiterea documentatiei, efectuarea comenzii, fixarea de intalniri de afaceri etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare prin telefon? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare prin telefon.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare prin telefon. Definitiile termenilor despre Vanzare prin telefon cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare prin telefon, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare prin telefon.