Vanzare

Definitie Vanzare

Actiune de valorificare a unui bun prin vanzare. Operatiune comerciala intre furnizor, in calitatea sa de vanzator, si client, in calitatea sa de cumparator. Rezultatul actiunii de vanzare. Actiune de a livra un produs contra unei sume de bani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzare. Definitiile termenilor despre Vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzare.