Vanzari legate

Definitie Vanzari legate

Procedeu de vanzare care are ca scop impulsionarea cumpararii unor cantitati mai mari de produs de un client, la o singura achizitie (loturi de produse, cantitate in plus, vanzari conditionate etc). Exemplu: propunerea de achizitie a doua/mai multe produse la un pret mai atractiv decat daca ar fi cumparate separat. Oferta de vanzare a unui lot de produse asociate. V. vanzari grupate. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vanzari legate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vanzari legate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vanzari legate. Definitiile termenilor despre Vanzari legate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vanzari legate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vanzari legate.