Variability

Definitie Variability

Una dintre cele patru caracteristici (impreuna cu inseparabilitatea, intangibiltatea si perisabilitatea) care disting un serviciu variabilitatea exprima faptul ca un serviciu poate sa varieze in ceea ce priveste standardele de calitate de la un furnizor la altul. Se mai numeste si heterogenitate. Vezi Services Marketing Inseparability Intangibility Perishability.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Variability? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Variability.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Variability. Definitiile termenilor despre Variability cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Variability, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Variability.