Variety Seeking Decisions

Definitie Variety Seeking Decisions

Deciziile de cumparare luate de consumatorii care vor sa incerce o diversitate de marci pentru a evita plictiseala cautarea mai multor variante apare atunci cand exista un grad scazut de implicare in ceea ce priveste un produs. Vezi Boredom Avoidance (evitarea plictiselii) Low-Involvement Products (implicare redusa in ceea ce priveste produsul).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Variety Seeking Decisions? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Variety Seeking Decisions.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Variety Seeking Decisions. Definitiile termenilor despre Variety Seeking Decisions cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Variety Seeking Decisions, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Variety Seeking Decisions.