vCard    

Comunicate de presa si evenimente pe tema vCard

 • vCard. QR Code contact Bogdan Stancescu

  vCard

  Bucuresti - 19 January 2011

  Comunicat de S.C. Moongate Video Production srl

  Odata cu patrunderea din ce in ce mai profunda a dispozitivelor mobile inteligente, tehnologiile avansate de procesare a imaginilor devin din ce in ce mai larg accesibile. Moongate ofera pe piata romaneasca posibilitatea generarii in masa de coduri d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eveniment , moongate , coduri de bare , qr code , data matrix , vcard , cod de bare

  Vezi toate comunicatele de presa despre vCard

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul vCard.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la vCard. Informatiile despre vCard cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vCard, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la vCard, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.