veloteca/doi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema veloteca/doi

 • veloteca/doi. Magazinul VELOTECA/doi in Ion Mihalache 269

  veloteca/doi

  Bucuresti - 11 June 2013

  Comunicat de Veloteca

  … în acelaşi stil boem care ne-a consacrat, cu casă împrejmuită de curte şi vegetaţie, încercând să ne izolăm de agitaţia şi poluarea unui oraş prea complicat pentru cei ca noi. Pentru cei cărora le este prea greu să străbată or ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: magazin , biciclete , veloteca

  Vezi toate comunicatele de presa despre veloteca/doi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul veloteca/doi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la veloteca/doi. Informatiile despre veloteca/doi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul veloteca/doi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la veloteca/doi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.