venellagift    

Comunicate de presa si evenimente pe tema venellagift

 • venellagift. Ce cadouri veti oferi angajatilor de sarbatori?

  venellagift

  Cluj Napoca, Cluj - 13 November 2013

  Comunicat de SC VENELLA GIFT SRL

  V-ati gandit ce cadouri veti oferi de Craciun angajatilor dvs?  Venella Gift are solutia la problemele dvs legate de gasirea cadoului potrivit,gasirea celei mai bune oferte,precum si  livrarea la timp ,astfel incat perioada sarbatorilor sa fie cu a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cadouri craciun , cadouri corporate , venellagift , cosuri cu cadouri craciun

  Vezi toate comunicatele de presa despre venellagift

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul venellagift.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la venellagift. Informatiile despre venellagift cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul venellagift, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la venellagift, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.