Venit brut

Definitie Venit brut

Totalitatea sumelor banesti din incasarea contravalorii produselor, semifabricatelor, marfurilor, lucrarilor si serviciilor valorificate la pret de vanzare, respectiv a sumelor cu care au fost facturate si incasate de la clienti.Vezi si Cifra de afaceri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venit brut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venit brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venit brut. Definitiile termenilor despre Venit brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venit brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venit brut.