Venit global

Definitie Venit global

Totalitatea sumelor banesti obtinute din incasarea contravalorii produselor, semifabricatelor, marfurilor, lucrarilor si serviciilor valorificate la pret de vanzare, respectiv a sumelor cu care au fost facturate si incasate de la clienti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venit global? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venit global.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venit global. Definitiile termenilor despre Venit global cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venit global, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venit global.