Venit marginal

Definitie Venit marginal

Sporul de venit obtinut in urma folosirii unei unitati suplimentare dintr-un factor de productie, respectiv a unei unitati din toti factorii de productie implicati, din toate resursele atrase si folosite. Venitul marginal se poate urmari si calcula la toate nivelurile de structurare a activitatilor economice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venit marginal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venit marginal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venit marginal. Definitiile termenilor despre Venit marginal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venit marginal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venit marginal.