Venituri curente

Definitie Venituri curente

Sinonim - venituri din activitati curente, venituri ordinareVeniturile curente sunt orice venituri ce se nasc din activitati desfasurate de o persoana juridica, ca parte integranta a obiectului sau de activitate, precum si activitatile conexe acestora.Veniturile curente se pot regasi sub diferite denumiri, cum ar fi: vanzari, comisioane, dobanzi, dividende.Vezi si Venituri extraodinare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri curente? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri curente.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri curente. Definitiile termenilor despre Venituri curente cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri curente, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri curente.