Venituri din diferente de curs valutar

Definitie Venituri din diferente de curs valutar

Venituri financiare reprezentate de veniturile obtinute din diferentele favorabile de curs valutar, rezultate in urma lichidarii imprumuturilor si datoriilor in valuta ale unitatii si din diferentele favorabile de curs valutar aferente disponibilitatilor bancare in devize, disponibilitatilor in devize existente in casierie, precum si existentului in conturile de acreditare in devize.Vezi Contabilitate a veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din diferente de curs valutar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din diferente de curs valutar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din diferente de curs valutar. Definitiile termenilor despre Venituri din diferente de curs valutar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din diferente de curs valutar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din diferente de curs valutar.