Venituri din productia imobilizata

Definitie Venituri din productia imobilizata

Venituri din exploatare ce reprezinta costul lucrarilor si cheltuielilor efectuate de unitatea patrimoniala, pentru ea insasi, si inregistrate ca active imobilizate corporale si necorporale.Productia imobilizata, ca si productia stocata, sunt venituri care nu genereaza incasari monetare intr-o perioada imediat urmatoare fiind surse de imbogatire virtuala pentru intreprindere, ele sunt evaluate, din ratiuni de prudenta, la nivelul costurilor de productie.Vezi si Contabilitate a veniturilor, Productia exercitiului, Venituri din exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din productia imobilizata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din productia imobilizata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din productia imobilizata. Definitiile termenilor despre Venituri din productia imobilizata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din productia imobilizata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din productia imobilizata.