Venituri din productia vanduta

Definitie Venituri din productia vanduta

Venituri din exploatare ce includ veniturile din vanzarea de produse finite, semifabricate, produse reziduale, executarea de lucrari, prestari de servicii, venituri din studii si cercetari, venituri din redevente, locatii de gestiune si chirii, venituri din activitati anexe.Productia vanduta este evaluata la pret de vanzare, exclusiv taxa pe valoare adaugata.Insumarea vanzarilor de marfuri si a productiei vandute, evaluate la pret de vanzare, exclusiv reducerile de pret acordate clientilor si TVA, duce la obtinerea indicatorului cifra de afaceri, utilizat in caracterizarea marimii intreprinderilor si in analiza situatiei economico-financiare a acesteia.Vezi si Contabilitate a veniturilor, Productia exercitiului, Venituri din exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din productia vanduta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din productia vanduta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din productia vanduta. Definitiile termenilor despre Venituri din productia vanduta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din productia vanduta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din productia vanduta.