Venituri din sconturi obtinute

Definitie Venituri din sconturi obtinute

Venituri financiare ce se refera la sconturile obtinute de la furnizori si alti creditori.Vezi Contabilitate a veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din sconturi obtinute? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din sconturi obtinute.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din sconturi obtinute. Definitiile termenilor despre Venituri din sconturi obtinute cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din sconturi obtinute, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din sconturi obtinute.