Venituri din subventii de exploatare

Definitie Venituri din subventii de exploatare

Venituri din exploatare ce reprezinta sume primite cu titlu gratuit (nepurtatoare de dobanda si nerambursabile) pentru finantarea activitatii de exploatare, sume alocate din partea statului, colectivitatilor publice sau a altor unitati patrimoniale.Vezi si Contabilitate a veniturilor, Venituri din exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din subventii de exploatare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din subventii de exploatare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din subventii de exploatare. Definitiile termenilor despre Venituri din subventii de exploatare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din subventii de exploatare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din subventii de exploatare.