Venituri din titluri de plasament

Definitie Venituri din titluri de plasament

Venituri financiare ce reprezinta veniturile nete rezultate din vanzarea titurilor de plasament, atunci cand pretul de vanzare al acestor titluri este superior valorii lor de achizitie.Vezi Contabilitate a veniturilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din titluri de plasament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din titluri de plasament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din titluri de plasament. Definitiile termenilor despre Venituri din titluri de plasament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din titluri de plasament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din titluri de plasament.