Venituri din vanzari de marfuri

Definitie Venituri din vanzari de marfuri

Venituri din exploatare intalnite la intreprinderile comerciale, dar si la alte tipuri de intreprinderi cu activitate de distributie.Vanzarile de marfuri sunt evaluate la pret de vanzare (pretul pietei), exclusiv taxa pe valoare adaugata.Insumarea vanzarilor de marfuri si a productiei vandute, evaluate la pret de vanzare, exclusiv reducerile de pret acordate clientilor si TVA, duce la obtinerea indicatorului cifra de afaceri, utilizat in caracterizarea marimii intreprinderilor si in analiza situatiei economico-financiare a acesteia.Vezi si Contabilitate a veniturilor, Productia exercitiului, Venituri din exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri din vanzari de marfuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri din vanzari de marfuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri din vanzari de marfuri. Definitiile termenilor despre Venituri din vanzari de marfuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri din vanzari de marfuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri din vanzari de marfuri.