Venituri extraordinare

Definitie Venituri extraordinare

Sinonim - venituri exceptionaleVeniturile extraordinare sunt veniturile rezultate din evenimente sau tranzactii ce sunt clar diferite de activitatile curente si care, prin urmare, nu se asteapta sa se repete intr-un mod frecvent sau regulat.Veniturile extraordinare provin din:a. operatii de gestiune - respectiv operatiuni cu caracter exceptional ce se refera la activitatea de exploatare a intreprinderii, cum sunt: - primirea de donatii de active circulante, - drepturi de personal neridicate si prescrise, - venituri din despagubiri si penalitati, - alte venituri exceptionale din operatii de gestiuneb.operatii de capital: - veniturile din vanzarea activelor imobilizate, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, - subventiile pentru investitii virate la rezultatul exercitiului, - alte venituri extraordinare din operatii de capitalc. provizioane - veniturile extraordinare din anularea sau diminuarea provizioanelor pentru riscuri si cheltuieli, pentru depreciere si reglementate.Diferenta dintre veniturile extraordinare si cheltuielile extraordinare reprezinta rezultatul exceptional al exercitiului.Vezi si Venituri curente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Venituri extraordinare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Venituri extraordinare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Venituri extraordinare. Definitiile termenilor despre Venituri extraordinare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Venituri extraordinare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Venituri extraordinare.