Veriga de productie

Definitie Veriga de productie

Utilaj, grup de utilaje, instalatie, atelier, sectie de productie sau suprafata de productie care, prin natura procesului tehnologic, concura nemijlocit la realizarea productiei unei industriale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Veriga de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Veriga de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Veriga de productie. Definitiile termenilor despre Veriga de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Veriga de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Veriga de productie.