Veriga organizatorica

Definitie Veriga organizatorica

Nivel in cadrul sistemelor de organizare si de conducere la care se situeaza anumite institutii si unitati sau diferite subdiviziuni organizatorice in cadrul acestora, in functie de atributiile pe care le au de indeplinit si de autoritatea ce le este acordata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Veriga organizatorica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Veriga organizatorica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Veriga organizatorica. Definitiile termenilor despre Veriga organizatorica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Veriga organizatorica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Veriga organizatorica.