versant80    

Comunicate de presa si evenimente pe tema versant80

 • versant80. Vlamir - Xerox Office Partner

  versant80

  Bucuresti - 7 September 2015

  Comunicat de Vlamir Impex S.R.L.

  Vlamir participă, pentru al doilea an consecutiv, în perioada 8-11 septembrie 2015, la târgul Print & Sign. La stand vor fi expuse două echipamente de producție: Xerox® Versant® 80 Press şi Xerox C70. De asemenea, Vlamir va avea o ghilotină ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: targ , servicii , romexpo , presa , vlamir , print&sign , xerox , versant80 , presa digitala

  Vezi toate comunicatele de presa despre versant80

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul versant80.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la versant80. Informatiile despre versant80 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul versant80, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la versant80, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.